Τα νέα της Κυπαρισσίας κι όχι μόνο, έγκυρα και έγκαιρα!

Α.Ο.Κ: Σιγή ιχθύος από την Διοίκηση

Στο κενό έπεσαν οι προσπάθειες να επικοινωνήσουμε με την διοίκηση του Α.Ο.Κ και συγκεκριμένα με τον πρόεδρο της ομάδας ώστε να μάθουμε θέματα που έχουν να κάνουν με την σημερινή έκτακτη συγκέντρωση των μελών του Δ.Σ.
Υποτίθεται ότι σήμερα θα συνεδρίαζε (και συνεδρίασε) το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο.Κ για να δουν ΑΝ και ΤΙ είδους προβλήματα υπάρχουν στην ομάδα και εφόσον εντοπίζονταν προβλήματα, θα αναζητούσαν και τις λύσεις.
Εμείς, δεν καταφέραμε να αντλήσουμε πληροφόρηση για το τι συνέβη στην σημερινή συνεδρίαση. Είναι πολύ πιθανόν βέβαια να βρέθηκαν «όλα καλά» και πως «δεν τρέχει κάτι».
Άλλωστε σε ένα «ψήγμα» επικοινωνίας, μας μέμφθηκαν ότι για όλα τα κακά φταίμε εμείς.
Σε γενικές γραμμές το κλίμα που εισπράξαμε μέσα από αυτές τις προσπάθειες είναι πως για όλα τα δεινά, φταίει το KyparissiaNews και πως έχουμε την δύναμη να διαλύσουμε την ομάδα. (!)
Χαρακτηριστικά μας είπαν «με αυτά που γράφετε θα διαλυθεί η ομάδα».
Παρότι πιστεύουμε ότι με γραπτά κείμενα ενός ενημερωτικού site, δεν δύναται να διαλυθεί ένας σύλλογος και παρότι σε κάποιους η απόδοση τέτοιας κατηγορίας θα φάνταζε προσόν και δύναμη, θα θέλαμε να δηλώσουμε σε όλους τους τόνους πως το μόνο που επιδιώκουμε είναι η αφύπνιση των υπευθύνων και όχι η τυφλή απόδοση ευθυνών.
Ελπίζουμε δε, να μην πρόκειται για μια προσπάθεια αποκλεισμού της σελίδας μας από τα θέματα της ομάδας μας.
Ωστόσο, οφείλουμε να καταστήσουμε σαφές προς κάθε κατεύθυνση πως δεν πρόκειται ούτε να γράφουμε καθ’ υπαγόρευση του καθενός, ούτε και να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τον Α.Ο. Κυπαρισσίας.
Πολλώ δε μάλλον, δεν πρόκειται να σταματήσουμε τον σχολιασμό και την κριτική όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο, οποιονδήποτε και αν αφορά.
Δεν το κάναμε ούτε με την κωμωδία του καλοκαιρινού «επενδυτή», όταν δεχθήκαμε και συγκεκριμένες τηλεφωνικές απειλές κατά της σωματικής μας ακεραιότητας, τόσο του διαχειριστή του τότε Kyparissia-News.Blog, όσο και μελών της οικογενείας του. Δεν θα το κάνουμε φυσικά ούτε και τώρα.

Δείτε επίσης...

0 σχόλια στο άρθρο “Α.Ο.Κ: Σιγή ιχθύος από την Διοίκηση”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kiparissia

Partly Cloudy
Humidity: 82
Wind: 0 km/h
13 °C
8 17
24 Mar 2016
4 16
25 Mar 2016