Τα νέα της Κυπαρισσίας κι όχι μόνο, έγκυρα και έγκαιρα!

«Ανοίγουν» τα Hot Spot, αποκλειστικά πλάνα!

KyparissiaNews.Gr_hotspot_Lerou

Στην Λέρο βρέθηκε η κάμερα του KyparissiaNews.Gr όπου διαπιστώσαμε την πρόοδο που έχει γίνει στην κατασκευή του πρώτου Hot Spot, μακριά από τον φακό της δημοσιότητας και μακριά από τις διαμαρτυρίες των κατοίκων, όπως συμβαίνει σε γειτονικά νησιά.
Ο φακός του ιστολογίου μας κατέγραψε έναν ολοκληρωμένο οικισμό πλέον, έτοιμο να υποδεχθεί τους μετανάστες αλλά και τους πρόσφυγες που κατά εκατοντάδες καταφτάνουν καθημερινά στο νησί.
Τόσο οι άνδρες του στρατού, όσο και προσωπικό της αναδόχου εταιρείας, βρίσκονται στον οικισμό ρυθμίζοντας τις τελευταίες λεπτομέρειες ενώ είναι εμφανής η πρόοδος που έχει επιτευχθεί στις εργασίες καθώς είναι εμφανές ότι έχουν δημιουργηθεί τα δίκτυα, οι διάδρομοι που ενώνουν τα καταλύματα αλλά και ο φράκτης που οριοθετεί την έκταση του οικισμού. Σκηνές που μαρτυρούν ότι ο οικισμός της Λέρου θα είναι από τους πρώτους που θα λειτουργήσουν και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Σε μια γρήγορη ματιά στην φωτογραφία είναι εύκολο να διαπιστώσει κανείς, την μεγάλη πρόοδο των εργασιών που καταγράφεται στο αποκλειστικό μας βίντεο

To KyparissiaNews.Gr στη Λέρο

Δείτε επίσης...

0 σχόλια στο άρθρο “«Ανοίγουν» τα Hot Spot, αποκλειστικά πλάνα!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kiparissia

Partly Cloudy
Humidity: 82
Wind: 0 km/h
13 °C
8 17
24 Mar 2016
4 16
25 Mar 2016