Τα νέα της Κυπαρισσίας κι όχι μόνο, έγκυρα και έγκαιρα!

Θύμα διαρρηκτών και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δ. Σ Τριφυλίας

diarriktes

Μόλις πριν λίγες μέρες είχαμε γράψει ότι οι ελλείψεις της ΕΛΑΣ σε έμψυχο δυναμικό, έχει αφήσει την δράση των διαρρηκτών άνευ ελέγχου καθώς τόσο η Αστυνομική Υποδιεύθυνση Κυπαρισσίας, όσο και τα Αστυνομικά Τμήματα Φιλιατρών και Γαργαλιάνων αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στην στοιχειώδη έστω, αστυνόμευση της τεράστιας περιοχής ευθύνης που τους αναλογεί.
Μπορεί να καταβάλουν κάθε προσπάθεια αλλά δυστυχώς οι ελλείψεις είναι τέτοιες που πλέον μόνο η ενίσχυσή τους μπορεί να μετριάσει αν όχι να λύσει το πρόβλημα. Συνέπειες του προβλήματος αυτού ήταν και οι δύο διαρρήξεις που έλαβαν χώρα την προηγούμενη εβδομάδα στο Μεμί.
Το νέο περιστατικό που «εμπλούτισε» το αστυνομικό δελτίο ήταν η διάρρηξη της οικίας του κ. Ευστάθιου Ανδρινόπουλου στους Γαργαλιάνους το περασμένο Σάββατο.
Όπως έγινε γνωστό οι διαρρήκτες εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ιδιοκτητών εισέβαλαν στην οικία του «στρατηγού» σπάζοντας την πίσω πόρτα.
Με την επιστροφή της οικογένειας του κ. Ανδρινόπουλου στο σπίτι αργά το βράδυ του Σαββάτου διαπιστώθηκε η διάρρηξη. Το εσωτερικό της οικίας είχε γίνει κυριολεκτικά άνω κάτω αλλά όπως δηλώθηκε και στην Αστυνομία, δεν αφαιρέθηκαν πράγματα αξίας.
Οι άνδρες του Α.Τ Γαργαλιάνων έφτασαν στο σπίτι του κ. Ανδρινόπουλου και ανέλαβαν την διερεύνηση της υπόθεσης.

Δείτε επίσης...

0 σχόλια στο άρθρο “Θύμα διαρρηκτών και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δ. Σ Τριφυλίας”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kiparissia

Partly Cloudy
Humidity: 82
Wind: 0 km/h
13 °C
8 17
24 Mar 2016
4 16
25 Mar 2016