Τα νέα της Κυπαρισσίας κι όχι μόνο, έγκυρα και έγκαιρα!

Α.Ο.Κ – Έντονος προβληματισμός στην Διοίκηση – αύριο «κληρώνει»!!!

…του Παναγιώτη Σ. Ανδρινόπουλου

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις των Διοικούντων τον Α.Ο.Κ, μετά και το δεύτερο σερί, αρνητικό αποτέλεσμα για την ομάδα.
Παρότι δεν φαίνεται να συμμερίζονται όλα τα μέλη του συμβουλίου την άποψη πως κάτι δεν πηγαίνει καλά, ο πρόεδρος κ. Φωτεινός, έχει συγκαλέσει για αύριο έκτακτο Διοικητικό συμβούλιο.
Προφανώς και δεν μπορεί να αρέσει στον οποιονδήποτε η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα και εφόσον πλέον αυτό επηρεάζει και τα αποτελέσματα, τα μέλη του διοικητικού Συμβουλίου καλούνται αύριο να συζητήσουν και να βρουν λύση στο πρόβλημα.
Ποιο είναι τώρα το πρόβλημα;
Το πρόβλημα για παράδειγμα είναι, ότι την προηγούμενη Δευτέρα η εικόνα κατά την προπόνηση ήταν ρεμπέτ ασκέρ, ο προπονητής απουσίαζε και στο γήπεδο, 3-4 ποδοσφαιριστές να κάθονται χαλαροί «ελέω τραυματισμού», 3-4 να κυκλοφορούν και 8-9 να παίζουν πασούλες.
Το πρόβλημα είναι πως σε κάθε αγώνα οι ποδοσφαιριστές, μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο χωρίς συγκεκριμένο πλάνο και αυτό είναι εμφανές, παρότι τα αποτελέσματα μέχρι σήμερα (να μην πούμε μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα), έκρυβαν το πρόβλημα «κάτω από το χαλί.»
Το πρόβλημα είναι ότι η ομάδα από την 9η ήδη αγωνιστική είναι πιθανόν ήδη εκτός βασικού στόχου και πλέον σίγουρα, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ εξαρτάται από την ίδια αλλά από τα αποτελέσματα των άλλων.
Ίσως το πρόβλημα να έρχεται από την προηγούμενη περίοδο αλλά αυτό το θέμα θα το «ανοίξουμε» αύριο, αμέσως μετά την γνωστοποίηση των όποιων αποφάσεων του Δ.Σ του Α.Ο.Κ
Την πρώτη Οκτωβρίου μετά την ισοπαλία με τον Τέλο Άγρα στους Γαργαλιάνους είχαμε γράψει «Α.Ο.Κ: Έχασε δύο βαθμούς, δεν έγινε και κάτι, μήπως χάνει την ταυτότητά του όμως;»
Τότε μας έλεγαν πολλοί ότι δεν είναι θέμα ταυτότητας, όπως επίσης και ότι η ομάδα δεν έχασε τον τίτλο επειδή «έδωσε» δύο αναπάντεχους βαθμούς.
Κι’ όμως αυτό είναι που έχασε. Έχασε την εικόνα του «αφεντικού» σε κάθε παιχνίδι.
Έχασε την σιγουριά που προσέδιδε στα περισσότερα περσινά παιχνίδια ιδιαίτερα με μέτριους αντίπαλους, καθώς όλοι ανέμεναν το πού θα φτάσει ο δείκτης του σκορ και σίγουρα δεν αγωνιούσαν για το ΑΝ θα μπορέσουν να κερδίσουν τελικά τον αγώνα οι κυανόλευκοι.
Η ομάδα αυτή τη στιγμή όχι μόνο δίνει απλά την εικόνα, αλλά γεμίζει και ελπίδες τον κάθε αντίπαλο ότι μπορεί “να την γλεντήσει” μέσα στο γήπεδο
Δυστυχώς αυτό έγινε και εξακολουθεί ραγδαίως.
“Υπάρχουν κάποια θέματα στην ομάδα για τα οποία δεν μπορεί να ευθύνεται μόνο ένας. Αύριο έχω καλέσει έκτακτο συμβούλιο και θα συζητήσουμε όλα τα μέλη της διοίκησης και θα αποφασίσουμε” μας είπε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Φωτεινός σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του.
Ρωτήσαμε αν υπάρχει θέμα προπονητή και απάντησε: “Προπονητής μας αυτή τη στιγμή είναι ο Νίκος Φρούσσος, δεν έχω να συμπληρώσω κάτι σε αυτό”.
Δηλαδή η Διοίκηση είναι ικανοποιημένη από την εικόνα της ομάδας και το σημερινό αποτέλεσμα; …τον ρωτήσαμε και μας είπε:
“Ο Α.Ο.Κ είναι μια ομάδα πρωταγωνιστής του πρωταθλήματος που πέρυσι «τρέλανε» όλη την Πελοπόννησο, είναι από τις πιο ποιοτικές της κατηγορίας ενώ φέτος ενισχύθηκε σημαντικά και είναι αυτονόητο ότι κανένας μας δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.
Όμως δεν μπορούν να γίνονται σχόλια εν θερμώ ούτε και να λέγονται διάφορες κουβέντες. Αύριο θα συνεδριάσουμε και θα μιλήσουμε για όλα τα θέματα της ομάδας. Όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης για την εικόνα της ομάδας και εμείς σαν διοίκηση αναλαμβάνουμε το μερίδιο που μας αναλογεί. Όπως π.χ το ότι καθυστερήσαμε την πρόσληψη γυμναστή. Όμως εδώ και δύο μήνες γυμναστής υπάρχει. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κάτι άλλο να προσθέσω. Ευχαριστώ πολύ”.
Την ίδια άποψη μας εξέφρασε και άλλος μέλος της διοίκησης που θέλησε να μην αναφερθεί το όνομά του.
Ρωτήσαμε αν υπάρχει πρόβλημα γενικά αλλά και θέμα προπονητή και ήταν αρνητικός.
«Όχι κανένα πρόβλημα. Αύριο έχουμε συμβούλιο, θα δούμε» μας απάντησε.
Μπορεί η Διοίκηση να πιστεύει πως και με ένα «Διοικητικό ηλεκτροσόκ» στα αποδυτήρια να «ξυπνήσουν» όλοι και ληφθεί το μήνυμα της ΜΗ ανοχής τέτοιας αγωνιστικής εικόνας από εδώ και στο εξής.
Το ρεπορτάζ συνεχίζεται και θα σας ενημερώνουμε για κάθε εξέλιξη.

Δείτε επίσης...

0 σχόλια στο άρθρο “Α.Ο.Κ – Έντονος προβληματισμός στην Διοίκηση – αύριο «κληρώνει»!!!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kiparissia

Partly Cloudy
Humidity: 82
Wind: 0 km/h
13 °C
8 17
24 Mar 2016
4 16
25 Mar 2016