Τα νέα της Κυπαρισσίας κι όχι μόνο, έγκυρα και έγκαιρα!

Δήμος Τριφυλίας: Στο πόστο της η νέα Νομική Σύμβουλος

KyparissiaNews.Gr_proslipsi_nomikis_simvoulou

Από το πρωί της Τρίτης, η νέα Νομική Σύμβουλος του Δήμου Τριφυλίας βρίσκεται στο νέο της πόστο.
Η κα. Κωνσταντίνα Μαραλέτου είναι αυτή η οποία είχε τα περισσότερα προσόντα και κάλυψε όλες τις προϋποθέσεις που είχαν τεθεί από τον Δήμο Τριφυλίας, σε σχετική διαδικασία αξιολόγησης με την με αρ. πρ 6743/22-04-2015 προκήρυξης για πλήρωση της θέσης, που είχε πραγματοποιηθεί τους καλοκαιρινούς μήνες.
Μια πρόσληψη που «άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου» καθώς αρκετοί συνάδελφοι της επιτυχούσας από την πόλη μας, “καλοέβλεπαν” την θέση στον Δήμο και ευελπιστούσαν σε μια «προνομιακή μεταχείριση» κατά την διαδικασία αξιολόγησης.
Η τελική αξιολόγηση με καθαρά αξιοκρατικά κριτήρια, ως προς τα προσόντα μεταξύ αυτών που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για την θέση, μπορεί να σκόρπισε απογοήτευση σε αρκετούς και αρκετές, αλλά έδειξε σε όλους ότι έστω και με όχι αρκετά ταχείς ρυθμούς, στον Δήμο Τριφυλίας, κάτι αλλάζει!!!
Η κα. Μαραλέτου, θα αναλάβει όλες τις νομικές υποθέσεις που αφορούν τόσο τον Δήμο Τριφυλίας όσο και όλα τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου.
Θα εκπροσωπεί τον Δήμο ενώπιον Δικαστηρίων και Αρχών, κάτι που τώρα γίνεται από Νομικούς της πόλης, με σχετική δαπάνη που εγκρίνει κατά περίπτωση, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου.
Η Κωνσταντίνα Μαραλέτου είναι Απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών.
Από το 1998 που απέκτησε την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, εγγράφει στον Δικηγορικό Σύλλογο Καλαμάτας και ασκεί την Δικηγορία στην πρωτεύουσα του νομού.
Από το 2006 είναι δικηγόρος παρ εφέταις.
Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της, έχει τελειώσει επιπλέον ιδιωτική σχολή Computer Science, έχει συμμετάσχει στο Summer School, συνεργασία του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Temple University, School of Law of U.S.A. με θέμα Πνευματική Ιδιοκτησία και Ευρωπαϊκό Ποινικό Δίκαιο.
Κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών στο Δημόσιο Δίκαιο από το 2003, για την απόκτηση του οποίου εκπόνησε εργασία με θέμα: «Θεμελιώδεις δικονομικές αρχές του Κώδικα Διοικητικής Δικονομίας (Κ.Δ.Δ/μ)».
Ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Παναγιώτης Κατσίβελας, μιλώντας για την πρόσληψη της Νομικής Συμβούλου δήλωσε: «Θεωρώ την πρόσληψη δικηγόρου την μεγαλύτερη αναβάθμιση των υπηρεσιών του Δήμου».

KyparissiaNews.Gr_proslipsi_nomikis_simvoulou 2

Δείτε επίσης...

0 σχόλια στο άρθρο “Δήμος Τριφυλίας: Στο πόστο της η νέα Νομική Σύμβουλος”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kiparissia

Partly Cloudy
Humidity: 82
Wind: 0 km/h
13 °C
8 17
24 Mar 2016
4 16
25 Mar 2016