Τα νέα της Κυπαρισσίας κι όχι μόνο, έγκυρα και έγκαιρα!

Η ήττα έφερε αλλαγές!

KyparissiaNews.Gr_Giorgos_Foteinos_Chn

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο Κυπαρισσίας.
Πριν από λίγα λεπτά, ο πρόεδρος του Α.Ο. Κυπαρισσίας δημοσιοποίησε την παραίτησή του από το τιμόνι του Συλλόγου , με επιστολή που απέστειλε και δημοσιεύτηκε, στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου: aok-fc.blogspot.gr
Στην επιστολή αυτή αφήνει σαφείς αιχμές για την συνεργασία του με τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ενώ δηλώνει «στρατιώτης» της ομάδας.
Ευχαριστεί τον Δήμαρχο Τριφυλίας κ. Κατσίβελα και τον πρόεδρο του “Φορέα Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Αθλητισμού” του Δήμου Τριφυλίας κ. Ζαχαρία Κανελλόπουλο για την έμπρακτη συμπαράσταση στην ομάδα και την συμβολή τους, τόσο στην τοποθέτηση των καθισμάτων στην κερκίδα, όσο και στις εργασίες συντήρησης του γηπέδου που περιλαμβάνουν την ανακατασκευή των αποδυτηρίων που έχει ολοκληρωθεί και την συντήρηση του πλαστικού τάπητα που ξεκινάει την ερχόμενη Δευτέρα.
Δηλώνει ωστόσο ότι θα παραμείνει στο συμβούλιο ως μέλος καθώς έχει αναλάβει οικονομικές υποχρεώσεις έναντι τρίτων στις οποίες όπως είπε θα παραμείνει τυπικός σε ότι έχει συμφωνηθεί.
Ελπίζουμε σύντομα να υπάρξει η σχετική απόφαση για την αντικατάσταση του Προέδρου καθώς τα θέματα της ομάδας είναι φλέγοντα και η αγωνιστική παρουσία των κυανόλευκων δεν επιτρέπει επιπλέον περιπέτειες.
Κλείνουμε με την ευχή η παραίτηση να μην είναι το μάρμαρο που πρέπει να πληρώσει κάποιος για να γίνουν τα τερτίπια κάποιου άλλου.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε την επιστολή:
“Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος
Αγαπητοί φίλοι του Α.Ο. Κυπαρισσίας.
Μετά από 1μιση περίπου χρόνο στο τιμόνι της ομάδας, ήρθε η ώρα να αποχωρήσω και να συνεχίσω δίπλα στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ σαν απλός στρατιώτης.
Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος για την τιμή και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν τα υπόλοιπα μέλη όλο αυτό το διάστημα, τόσο με την επιλογή τους να με εκλέξουν πρόεδρο, όσο και να με στηρίξουν σε αυτό το ταξίδι.
Από την ημέρα που αναλάβαμε μέχρι σήμερα θεωρώ ότι επιτελέσαμε ένα σημαντικό έργο στην ομάδα και κάναμε τους πολίτες της Κυπαρισσίας περήφανους για την ομάδα της πόλης μας.
Έχουμε ήδη καταφέρει να φέρουμε στην πόλης μας ένα Κύπελλο και ένα Πρωτάθλημα Μεσσηνίας με το τελευταίο να έρχεται σπάζοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, κάτι που με κάνει να αισθάνομαι ιδιαίτερα υπερήφανος καθώς τα ηνία του συλλόγου βρίσκονταν στα χέρια μου με τις όποιες προσωπικές επιλογές είχα κάνει την προηγούμενη περίοδο.
Συνεχίσαμε το έργο που γινόταν στις ακαδημίες με αποτέλεσμα να ανοίξουν πόρτες με πολύ καλές προοπτικές για πολλά νέα παιδιά της περιοχής μας με ταλέντο στο ποδόσφαιρο.
Τόσο προσωπικοί λόγοι και υποχρεώσεις όσο και διαφωνίες σε επίπεδο νοοτροπίας πάνω στην άσκηση της Διοίκησης, δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να προσφέρω από το νευραλγικό πόστο του προέδρου, καθώς θα μου ήταν αδύνατο να συνεχίσω να υλοποιώ αποφάσεις οι οποίες αντιτίθενται στην φιλοσοφία την οποία έχω υιοθετήσει κατά την διάρκεια της θητείας μου σε αυτή τη θέση.
Είμαι σίγουρος και για τον λόγο αυτό είμαι και χαρούμενος, ότι αφήνω μια ισχυρή παρακαταθήκη για τον αντικαταστάτη μου και είμαι πεπεισμένος ότι οποιοσδήποτε και αν αναλάβει θα φανεί αντάξιος των προσδοκιών του κόσμου αλλά και των απαιτήσεων της θέσης.
Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω κάθε ποδοσφαιριστή αλλά και κάθε μέλος του τεχνικού team που πέρασε από τα αποδυτήρια της ομάδας μας, για την προσφορά και την συνεργασία που είχαμε όλο το διάστημα που είχα την ευθύνη της Διοίκησης του Συλλόγου.
Με την βοήθεια του Δημάρχου Τριφυλίας κ. Παναγιώτη Κατσίβελα καθώς και του πρόεδρου του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Αθλητισμού του Δήμου Τριφυλίας κ. Ζαχαρία Κανελλόπουλου καταφέραμε να τοποθετήσουμε καθίσματα στην κερκίδα του γηπέδου μας, να ανακατασκευάσουμε εκ βάθρων τα αποδυτήρια ενώ την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινούν και οι εργασίες συντήρησης τους αγωνιστικού χώρου του γηπέδου μας.
Θα ήθελα λοιπόν, τόσο τον κ. Δήμαρχο όσο και τον πρόεδρο του Φορέα να τους ευχαριστήσω δημόσια για την στήριξη που μας παρείχαν.
Όπως είδη έχω αναφέρει στην αρχή της επιστολής μου, παραμένω στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, τόσο για να συνεχίσουμε απρόσκοπτα το έργο που έχουμε αναλάβει σαν Διοίκηση, όσο και για να καταστήσω σαφές προς όλους, ότι θα παραμείνω συνεπής απέναντι στις οικονομικές υποχρεώσεις που έχω αναλάβει προσωπικά τουλάχιστον μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
Ωστόσο, αποχωρώ περήφανος και γεμάτος ικανοποίηση για όσα έχουν γίνει αυτόν τον 1μιση χρόνο και χαρούμενος για την κάθε στιγμή που έζησα από την θέση αυτή.

Με εκτίμηση
Γιώργος Φωτεινός”


Υ.Γ:Για τον κόσμο του Α.Ο.Κ δεν αρκεί μια επιστολή.
Ήταν συγκλονιστικός σε κάθε παιχνίδι είτε εντός αλλά κυρίως σε κάθε εκτός έδρας αγώνα που έδωσε η ομάδα μας!!!
Το «ευχαριστώ» είναι μια λέξη που δεν μπορεί να περιγράψει την ευγνωμοσύνη μου στο πρόσωπό του καθενός από αυτά τα παιδιά που αψήφησαν, κρύο, απόσταση, βροχές, οικονομική συγκυρία και βρέθηκαν στο πλευρό του Α.Ο.Κ

Δείτε επίσης...

0 σχόλια στο άρθρο “Η ήττα έφερε αλλαγές!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kiparissia

Partly Cloudy
Humidity: 82
Wind: 0 km/h
13 °C
8 17
24 Mar 2016
4 16
25 Mar 2016