Τα νέα της Κυπαρισσίας κι όχι μόνο, έγκυρα και έγκαιρα!

Τέλος στην παραφιλολογία για τα τιμολόγια της Δ.Ε.Υ.Α.Τ

KyparissiaNews.Gr_deyat

Με μια κατατοπιστική ανακοίνωση, ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης του Δήμου Τριφυλίας (Δ.Ε.Υ.Α.Τ) κ. Παναγιώτης Γυφτάκης, προχωρά σε όλες τις απαιτούμενες διευκρινήσεις ώστε να καταστεί σαφής προς όλους η τιμολογιακή πολιτική της Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου.
Συγκεκριμένα αναφέρει ότι η τιμολογιακή πολιτική είναι ενιαία για όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου ενώ αναφέρει συγκεκριμένες προβλέψεις για κοινωνικά τιμολόγια, επαγγελματικές συνδέσεις (χρεώσεις) ανά κλάδο, ειδικά τιμολόγια για σχολεία, οργανισμούς, τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες και νοσοκομείο.
Η ανακοίνωση του προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.Τ έχει ως εξής:
«Η Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης – Αποχέτευσης Τριφυλίας θέλοντας να αποκαταστήσει την αλήθεια και να ενημερώσει τους καταναλωτές της, σας ενημερώνει ότι με το ΦΕΚ 3554/τ.Β΄/30.12.2014 τροποποιήθηκε η συστατική πράξη της Δημοτικής Επιχείρησης Δ.Ε.Υ.Α.ΚΥ. και προχώρησε σε επέκταση της αρμοδιότητάς της και αλλαγή της επωνυμίας της σε Δ.Ε.Υ.Α.Τ., εφαρμόζοντας το Ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.α’/7-6-10), με τον οποίο δημιουργήθηκαν οι νέοι καλλικράτειοι δήμοι.
Τα τιμολόγια που διατηρεί η Δ.Ε.Υ.Α.Τ. είναι ενιαία για όλες τις δημοτικές κοινότητες και για τις τοπικές κοινότητες του Δήμου Τριφυλίας και εφαρμόζονται σύμφωνα με τον κανονισμό ύδρευσης της Επιχείρησης αλλά και σύμφωνα με τις αποφάσεις του Δ.Σ. αυτής. Η Δ.Ε.Υ.Α.Τ. έχει συμπεριλάβει το κοινωνικό τιμολόγιο, το οποίο είναι ειδικά τροποποιημένο για τις πολύτεκνες οικογένειες, μονογονεϊκές οικογένειες, ΑΜΕΑ, ανέργους με κριτήρια, άπορους, νεφροπαθείς κ.ά. με το ήμισυ της δαπάνης κατανάλωσης ύδρευσης και αποχέτευσης. Διαθέτει ακόμη, διαφορετική τιμολόγηση για τις επιχειρήσεις – επαγγελματικό τιμολόγιο σε εστιατόρια – ξενοδοχεία – καφετέριες – ταβέρνες – καφενεία κ.ά., καθώς και σε αναγνωρισμένες κτηνοτροφικές μονάδες με επιπλέον έκπτωση. Επίσης έχει προβλέψει τιμολόγιο ΕΟΤ, ξεχωριστό τιμολόγιο για σχολεία, οργανισμούς – τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες – νοσοκομείο.
Επίσης σας ενημερώνουμε ότι: Για τους λογαριασμούς έως την 31.12.2014 θα μπορείτε να τους εξοφλείτε στα ταμεία των δημοτικών ενοτήτων (Γαργαλιάνους, Φιλιατρά, Κυπαρισσία), ενώ για λογαριασμούς που η έκδοσή τους έχει πραγματοποιηθεί από 1.1.2015 και μετά, θα εξοφλούνται στο ταμείο της Δ.Ε.Υ.Α.Τ. και στις τράπεζες που είναι συμβεβλημένες με τη Δ.Ε.Υ.Α.Τ. (αναφέρονται αναλυτικά στο έντυπο του λογαριασμού -πίσω μέρος- παρ. 4).
Η Δ.Ε.Υ.Α.Τ. βρίσκεται δίπλα στους καταναλωτές της και προσπαθεί για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τους λογαριασμούς σας, μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 27610 62130 και 27610 62132».

Δείτε επίσης...

0 σχόλια στο άρθρο “Τέλος στην παραφιλολογία για τα τιμολόγια της Δ.Ε.Υ.Α.Τ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kiparissia

Partly Cloudy
Humidity: 82
Wind: 0 km/h
13 °C
8 17
24 Mar 2016
4 16
25 Mar 2016