Τα νέα της Κυπαρισσίας κι όχι μόνο, έγκυρα και έγκαιρα!

Με την πλάτη στον τοίχο πλέον ο Α.Ο.Κ – Κύριοι… «ψαχτείτε»!!!

KyparissiaNews.Gr_AO.Kyparissias_AO.Farai

…του Παναγιώτη Σ. Ανδρινόπουλου

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκονται πλέον οι πρωταθλητές Μεσσηνίας, μετά και το νέο στραβοπάτημα σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Κυπαρισσίας, με τους «νεοφώτιστους» του Α.Ο. Φαραί να αποσπούν λευκή ισοπαλία.
Μια ομάδα που μετά την σεζόν 2010-1011 κατά την οποία τερμάτισε στην δεύτερη θέση πίσω από την Σπερχογεία (ο Α.Ο.Κ ήταν στα μεγάλα σαλόνια τότε) είχε πάρει την κατιούσα με αποτέλεσμα την προηγούμενη περίοδο να αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία.
Τι να πούμε για το σημερινό παιχνίδι; Χωράει κριτική;
Είναι «φρόνιμο» να πούμε αυτός «διασώθηκε» και αυτός αγωνίστηκε χάλια;
Μα είναι δυνατόν να ξέχασε την μπάλα ο Μιλοσέσκι; Αμφισβητεί κανείς την αξία του Δημητρουλόπουλου ή του Αργυρόπουλου και των άλλων παιδιών;
Για τους παλιούς θα πρέπει να είναι κουτός κάποιος ώστε να ξεχάσει ότι αυτοί μας έκαναν υπερήφανους πριν πέντε μήνες και τρέλαναν όλη την Μεσσηνία.
Αλλά…
Δυστυχώς το σύνολο του Νίκου Φρούσσου δεν μπορεί να αποδείξει εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου την ποιοτική του ανωτερότητα και σε κάθε αγώνα παρουσιάζεται με διαφορετικό, μέτριο σε απόδοση πρόσωπο.
Κανείς δεν έχει εξηγήσει σε αυτά τα παιδιά ότι «όλοι θα παίζουν για να κερδίσουν» όταν έχουν απέναντί τους τον Α.Ο.Κ και πως κανένας αγώνας δεν θα χαρίζεται.
Κανείς δεν τους έχει εξηγήσει πως ο κόσμος φέτος έχει περισσότερες απαιτήσεις.
Ασύντακτοι, απείθαρχοι… Ένα ποδοσφαιρικό ασκέρι…
Μαθηματικά τίποτα δεν έχει χαθεί αλλά θα πρέπει να μην έχει κάποιος επαφή με την πραγματικότητα για να πιστεύει πως από εδώ και στο εξής ο Α.Ο.Κ θα πετύχει το απόλυτο… Ναι το απόλυτο χρειάζεται κάτι που φαντάζει δύσκολο με την παρούσα κατάσταση.
Ποιος πιστεύει ότι η ομάδα με την εικόνα που έχει (και όχι φυσικά με το ρόστερ), μπορεί να ανακόψει τον Τσικλητήρα Πύλου που μας «επισκέπτεται» 29 Νοεμβρίου; Ποιος πιστεύει ότι η ομάδα με αυτή την εικόνα μπορεί «στο καπάκι» (6 Δεκεμβρίου) να φύγει με κάτι περισσότερο ή έστω με το περσινό «χινάρι» από το «νησί» (ειδικά αν έχουμε αρνητικό αποτέλεσμα την προηγούμενη αγωνιστική);
Μπορούν οι όποιες απουσίες να αποτελέσουν άλλοθι για αποτελέσματα σαν το σημερινό;
-Μα έλλειπε ο Αντωνόπουλος θα πει κάποιος… αλλά η ομάδα δεν δέχθηκε γκολ λέμε εμείς!!
-Έλλειπε Μιτρόφ θα συνεχίσει… μα έτσι και αλλιώς δεν τον είχαμε από την αρχή και κερδίσαμε στο Διαβολίτσι, κερδίσαμε στην έδρα μας την Ανδρούσα και πήραμε διπλό στο «Γ. Λουκαρέας» από τον Απόλλωνα ανταπαντάμε.
-Θα μου πεις πρόβλημα με Παπαγεωργίου. Θα σου πω πως και στις παραπάνω νίκες ο Χρηστάρας ήταν εκτός κλίματος αλλά και πάλι κέρδισες.
Αυτή δεν είναι εικόνα ομάδας πρωταθλητισμού.
Μην ψάχνουμε δικαιολογίες στις απουσίες… όσο σημαντικές και αν είναι.
Η ομάδα, όπως προαναφέραμε, έχει ένα πολυπληθές σε ποιότητα ρόστερ και μπορεί άνετα να καλύψει 1-2 απουσίες, ειδικά όταν μιλάμε για αγώνες με βατούς αντιπάλους.
Αλλού είναι το πρόβλημα και θα πρέπει να αναζητηθεί από τους ιθύνοντες.
Κύριοι… «ψαχτείτε»!!!

Δείτε επίσης...

0 σχόλια στο άρθρο “Με την πλάτη στον τοίχο πλέον ο Α.Ο.Κ – Κύριοι… «ψαχτείτε»!!!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kiparissia

Partly Cloudy
Humidity: 82
Wind: 0 km/h
13 °C
8 17
24 Mar 2016
4 16
25 Mar 2016