Τα νέα της Κυπαρισσίας κι όχι μόνο, έγκυρα και έγκαιρα!

Η 2η ομάδα «ξέθαψε» τα τσεκούρια

KyparissiaNews.Gr - AOK_LOGO_ 1952.900pxl

Είναι εύλογο, να αναζητήσει κάποιος τον λόγο που έχει οδηγήσει αρκετούς διαιτητές αρχικά, αλλά και παράγοντες άλλων ομάδων να συμπεριφέρονται με εχθρότητα στην πρώτη ομάδα της Κυπαρισσίας ειδικά την φετινή περίοδο.
Αρχικά, σίγουρα τους πέφτει βαρύ, μια ομάδα από την Τριφυλία να ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ στην Μεσσηνία κάθε χρόνο…
Βέβαια αυτό σε πρώτη ανάγνωση διότι σε μια δεύτερη, αρκεί μια ματιά στην προκήρυξη της ΕΠΟ για την Γ’ Εθνική και όλα πλέον γίνονται ξεκάθαρα.
Από το σημείο που το καλοκαίρι, πρόεδροι Συλλόγων ρωτούσαν το Συμβούλιο της Κυπαρισσίας «αν πάτε για τίλο να μας το πείτε για να μην κάνουμε έξοδα», φτάσαμε στο να συμπεριφέρονται στην ομάδα μας ως το πιο μισητό σωματείο του Νομού μας.
Απλά τα πράγματα και πλήρως κατανοητά και δεν χρειάζεται να αναζητούμε «δράκους».
Ο λόγος είναι η δεύτερη ομάδα που ανεβαίνει στην Γ’ Εθνική, από κάθε όμιλο…
«Τυράκι» που «τσίμπησαν» πολλοί «ξεβράκωτοι» στην Μεσσηνία και με θεμιτά και αθέμιτα μέσα προσπαθούν να κόψουν πρώτοι το νήμα.
Ποιος από τους φετινούς διεκδικητές θα ΤΟΛΜΟΥΣΕ να αγωνιστεί στα περσινά μπαράζ;
Ποιος θα μπορούσε να κοιτάξει «στα μάτια» την ομάδα της Σπάρτης χωρίς να «μουσκέψει» τα σορτσάκια του και χωρίς να επιστρέψει περίγελος στον Νομό μας μετά από κάθε αγώνα…
Για να κλείσουμε με το ερώτημα: Ποιος θα μπορούσε να φέρει την βαθμολογία σε αγώνα μπαράζ μεταξύ των δύο όπως έκανε ο Α.Ο. Κυπαρισσίας;
Μία είναι η απάντηση: Κανείς!!!
Η ομάδα του Παμίσσου την προηγούμενη σεζόν φοβήθηκε να έρθει στην πόλη μας που είναι υπόδειγμα φιλοξενίας για όλους και κάλεσε σχεδόν και δυνάμεις «Εθνοφρουράς», θα πήγαινε στην Σπάρτη όπου το πούλμαν αποχώρησε με «βαθουλώματα» από τις κλωτσιές;
Φέτος όλα είναι διαφορετικά…
Καταρχήν δεν υπάρχει ομάδα φόβητρο πλέον στους άλλους 3 νομούς και φυσικά, ακόμα και αν υπάρχει μια, ανεβαίνουν δύο ομάδες… Δηλαδή αν ίσχυε η φετινή προκήρυξη, ο Α.Ο.Κ θα αγωνιζόταν στην Γ’ Εθνική μαζί με την Σπάρτη και ο τελευταίος αγώνας του Περιστερίου θα είχε να κάνει μόνο με την θέση που θα καταλάμβαναν οι δύο ομάδες τελικά.
Έτσι, «λαγοί» της κατηγορίας βγήκαν από την τρύπα τους και προσπαθούν όπου βρεθούν και όπου σταθούν, με κάθε τρόπο να «κόψουν» τον Α.Ο.Κ…
Επίσης, σε αυτό που γίνεται φέτος, συνέβαλε η κόπωση των ποδοσφαιριστών των πρωταθλητών που συνεχίζουν και φέτος καθώς είχαν τεράστια σεζόν με υπερπροσπάθεια στο τέλος και ελάχιστο διάστημα για ανάπαυση, αλλά και στην Διοίκηση που έδειξε μια στιγμιαία αμέλεια σε μερικά θέματα δίνοντας σε πολλούς το δικαίωμα να πιστέψουν ότι ο Α.Ο.Κ φέτος θα είναι Μη ανταγωνιστικός.
Φυσικά το πρώτο διορθώνεται σιγά σιγά ενώ και το δεύτερο δεν θα λέγαμε ότι διορθώνεται καθώς δεν έγινε κάτι λάθος, αλλά αποκαταστάθηκε η λάθος εικόνα που για πολλούς είχε δημιουργηθεί.
Τι προλαβαίνει να γίνει τώρα; ΠΟΛΛΑ και όπως μαθαίνουμε ο Διοίκηση των κυανόλευκων είναι αποφασισμένη να πράξει τα μέγιστα…
Διότι το βασικό της όπλο είναι πως δεν χρειάζεται τα μέλη της να βγουν στην «ζητιανιά» να πληρώσουν τους μισθούς του ρόστερ και του τεχνικού επιτελείου.
Αυτά προς το παρόν… έπεται και συνέχεια!!!
Χρόνια Πολλά!!!

Δείτε επίσης...

0 σχόλια στο άρθρο “Η 2η ομάδα «ξέθαψε» τα τσεκούρια”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kiparissia

Partly Cloudy
Humidity: 82
Wind: 0 km/h
13 °C
8 17
24 Mar 2016
4 16
25 Mar 2016