Τα νέα της Κυπαρισσίας κι όχι μόνο, έγκυρα και έγκαιρα!

Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες

kyparissiaNews.Gr_sinexizoun_oi_agrotes_3

Με την απόφαση της συντονιστικής για κλείσιμο του κόμβου στο Καλό Νερό αύριο Κυριακή τις ώρες 15:00-19:00, οι αγρότες της Τριφυλίας παραμένουν στα μπλόκα για μια ακόμα μέρα.
Αποφασισμένοι να μην αποχωρήσουν από το σημείο αν δεν δικαιωθούν τα αιτήματά τους και σε πλήρη συμπόρευση με τις συντονιστικές σε όλη την χώρα, διαμηνύουν προς κάθε κατεύθυνση πως είναι διατεθειμένοι να αποχωρήσουν και να ξεκινήσουν διάλογο, μόνο από μηδενική βάση και εφόσον πρώτα η κυβέρνηση αποφασίσει την απόσυρση του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό αλλά και για την φορολογία.
Σε ότι αφορά αυτούς που θα ταξιδέψουν από και προς την Αθήνα, μέχρι στιγμής είναι γνωστό ότι στην Ε.Ο Τρίπολης – Κορίνθου ο δρόμος είναι κλειστός από το απόγευμα του Σαββάτου επ’ αόριστον και η κυκλοφορία διεξάγεται μέσω της παλαιάς Εθνικής οδού, δηλαδή από τον γνωστό «Αχλαδόκαμπο» ενώ μετά το Άργος μπορούν να επιστρέψουν στην Ε.Ο από τον κόμβο της Στέρνας.
Έντονα αναμένονται να είναι και τα προβλήματα στο τμήμα Κόρινθος – Αθήνα, καθώς αύριο Κυριακή αποφασίστηκε να κλείσει και η παλαιά εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου (ο αυτοκινητόδρομος είναι μόνιμα κλειστός), στο ύψος του Ισθμού από 15:30 – 22:00 με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα αυτό να γίνεται μέσω του δρόμου: Ισθμός – Λουτράκι – Σχίνος- Αλεποχώρι – Μέγαρα, παράκαμψη που αγγίζει τα 75 χιλιόμετρα επαρχιακού δικτύου.
Πληρέστερη ενημέρωση μπορεί να έχει κάποιος τόσο από την κατά τόπους Τροχαία όσο και από τους διαχειριστές των αυτοκινητοδρόμων στα τηλέφωνα: Μορεάς Α.Ε: 271 056 2000 και την Ολυμπία Οδός: 22960 95555.

Δείτε επίσης...

0 σχόλια στο άρθρο “Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kiparissia

Partly Cloudy
Humidity: 82
Wind: 0 km/h
13 °C
8 17
24 Mar 2016
4 16
25 Mar 2016