Τα νέα της Κυπαρισσίας κι όχι μόνο, έγκυρα και έγκαιρα!

Ανυπόστατες οι φήμες για Αντωνόπουλο

KyparissiaNews.Gr-Andreas_Antonopoulos

Επιταγή χωρίς αντίκρισμα είναι για όσους επενδύουν στην «διάλυση» των πρωταθλητών Μεσσηνίας, η φήμη που κυκλοφόρησε για τον πορτιέρο των Τριφύλιων.
Τα δημοσιεύματα που φέρουν τον Αντωνόπουλο να έχει ήδη κλείσει με την Γαστούνη δεν ευσταθούν, σύμφωνα και με πληροφορίες που είχαμε από νωρίς τις οποίες επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος του σωματείου Γιώργος Φωτεινός
Ο Γιάννης Δανίκας, επικοινώνησε με την Διοίκηση και την ενημέρωσε πως επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι να παραμείνει στους πρωταθλητές Μεσσηνίας.
Η επιστροφή Ντουγέρογλου άνοιξε την κουβέντα για τον Αντωνόπουλο, δίνοντας τροφή σε μέσα της Μεσσηνίας που μάλλον δεν βλέπουν με καλό μάτι την επιμονή τω ν κυανόλευκων να παραμείνουν σε τροχιά τίτλου.
Όμως, το ότι ο «πύργος» των κυανόλευκων γκολπόστ την προηγούμενη σεζόν, παρότι επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, δεν σημαίνει ότι είναι έτοιμος να αναλάβει καθήκοντα άμεσα και μάλιστα βασικού τερματοφύλακα.
Επιπροσθέτως, ο έμπειρος Ανδρέας Αντωνόπουλος κάνει πολύ καλή δουλειά και δεν αμφισβητείται ο προσφορά του στις υποχρεώσεις της ομάδας κάτι που σημαίνει ότι ο Θοδωρής Ντουγέρογλου θα πρέπει να την «κερδίσει» την θέση και δεν είναι δεδομένη.
Επίσης, τόσο η τεχνική ηγεσία όσο και η Διοίκηση δεν έχει να προσάψει το παραμικρό στον έμπειρο τερματοφύλακα από την Ηλεία.
Επίσης, είναι από τους αρκετά έμπειρους τερματοφύλακες και αποκτήθηκε ως αντικαταστάτης και όχι ως προσωρινός μπαλαντέρ του Ντουγέρογλου.
Ο Γιάννης Δανίκας θα έχει ένα μικρό πονοκέφαλο σε ένα μήνα περίπου, όταν και θα είναι έτοιμος ο Θοδωρής, καθώς θα έχει στην διάθεσή του δύο πολύ καλούς τερματοφύλακες στην λίστα του.
Δυστυχώς, με την μάχη του τίτλου να έχει φουντώσει αρκετοί δεν μπορούν να διανοηθούν ότι η Διοίκηση του Α.Ο Κυπαρισσίας, όχι μόνο δεν τα παράτησε όπως θα ήθελαν, αλλά κινήθηκε προς ενίσχυση της ομάδας με στόχο το κυνήγι της πρωτιάς μέχρι τέλους.
Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε που θα έχει καλύψει διαφορά, όπως αυτή που έχει τώρα, από την κορυφή!
Οι μάσκες έπεσαν αλλά παιδιά… κρατηθείτε!!!

Δείτε επίσης...

0 σχόλια στο άρθρο “Ανυπόστατες οι φήμες για Αντωνόπουλο”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kiparissia

Partly Cloudy
Humidity: 82
Wind: 0 km/h
13 °C
8 17
24 Mar 2016
4 16
25 Mar 2016