Τα νέα της Κυπαρισσίας κι όχι μόνο, έγκυρα και έγκαιρα!

Π. Κατσίβελας: «Από εδώ και στο εξής όλοι είμαστε υπεύθυνοι»

KyparissiaNews.Gg_Panagiotis_Katsibelas

Με μοναδικό σκοπό την υψηλότερη δυνατή παρεχόμενη υπηρεσία προς τους πολίτες αλλά και την καταβολή κάθε προσπάθειας να εξοικονομηθούν πόροι ώστε να μην επιβαρυνθούν οι δημότες του Δήμου, ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Παναγιώτης Κατσίβελας υπεραμύνθηκε της απόφασης του Δήμου να αναθέσει την αποκομιδή των απορριμμάτων σε ιδιωτική εταιρεία.
“Η δημοτική αρχή είναι αποφασισμένη να αγωνιστεί μέχρι τέλους για την επιλογή να προχωρήσει σε ιδιωτικοποίηση της αποκομιδής των απορριμμάτων του Δήμου”, ανέφερε συγκεκριμένα σε δηλώσεις του ο κ. Κατσίβελας.
Σε ότι αφορά την απόφαση που ελήφθη κατά την συνεδρίαση του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου σε σχέση με την ανάθεση της αποκομιδής των απορριμμάτων σε ιδιώτες ο κ. Κατσίβελας είπε: «Το Δημοτικό Συμβούλιο στην τελευταία συνεδρίαση ενέκρινε την συνεργασία με ιδιωτικό φορέα στον τομέα της καθαριότητας, της αποκομιδής των απορριμμάτων. Κύριο και πρώτιστο μέλημα της δημοτικής αρχής είναι να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πολίτες και αυτό είναι αναφαίρετη υποχρέωση που έχει ο δήμος. Οφείλουμε σε αυτή τη χρονική περίοδο που ζούμε, που οι οικονομικές συνθήκες είναι δυσβάσταχτες, να κοιτάξουμε με πολύ μεγάλη προσοχή το οικονομικό βάρος που αποδίδεται στους πολίτες. Με αυτό το γνώμονα η δημοτική αρχή είναι αποφασισμένη να αγωνιστεί μέχρι τέλους για την επιλογή αυτή. Έχουμε κάνει όλες τις πρέπουσες μελετητικά και νομικά ενέργειες και είναι βέβαιο ότι την υπόθεση αυτή ο Δήμος Τριφυλίας θα την πολεμήσει μέχρι τέλους.
Από εδώ και στο εξής όλοι είμαστε υπεύθυνοι. Θα πρέπει σαν κύριο μέλημά μας να είναι το συμφέρον των πολιτών και μόνο. Θα πρέπει να παίρνουμε αποφάσεις οι οποίες θα απαλύνουν το οικονομικό κόστος αλλά και την ποιοτική απόδοση όλων των ενεργειών του δήμου. Ο δήμος οφείλει να κάνει εξοικονόμηση πόρων γιατί ανοίγει το μεγάλο κεφάλαιο της διαχείρισης των απορριμμάτων που θα χρειαστούν πόροι για την λειτουργία του και δεν θέλει κατ’ ουδένα τρόπο να προσφύγει σε αύξηση δημοτικών τελών».

Δείτε επίσης...

0 σχόλια στο άρθρο “Π. Κατσίβελας: «Από εδώ και στο εξής όλοι είμαστε υπεύθυνοι»”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kiparissia

Partly Cloudy
Humidity: 82
Wind: 0 km/h
13 °C
8 17
24 Mar 2016
4 16
25 Mar 2016