Τα νέα της Κυπαρισσίας κι όχι μόνο, έγκυρα και έγκαιρα!

Απόπειρα αυτοκτονίας του καθηγητή Γεωγραφίας του Πρωθυπουργού.

KyparissiaNews.Gr_Apopeira_autoktonias_tou_kathigiti_gewgrafias_tou_prwthupourgou
Photo: protagon.gr "Ο 55χρονος καθηγητής, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην ταράτσα του σχολείου από το οποίο αποφοίτησε ο Αλέξης Τσίπρας"

Ο καθηγητής Γεωγραφίας του πρωθυπουργού έχει ανέβει στην ταράτσα του 2ου Πειραματικού Λυκείου, όπως έχει μετονομαστεί το 10ο Πολυκλαδικό Λύκειο, από το οποίο αποφοίτησε ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας.
Με την φράση «δεν φταίω εγώ, αυτός ήταν σκράπας» έχει αναστατώσει την γειτονιά ενώ ένα από τα αιτήματα που έχει εκφράσει ώστε να μην πηδήξει στο κενό είναι να πάει στο σημείο και η καθηγήτρια αγγλικών για να μιλήσει και αυτή για τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε έχοντας μαθητή τον Πρωθυπουργό.
Με ένα υπέροχο σαρκαστικό άρθρο ο Νίκος Ζαχαριάδης στο protagon.gr σατιρίζει το φραστικό λάθος του πρωθυπουργού από την επίσκεψή του στην Λέσβο και το παραθέτουμε αυτούσιο παρακάτω…
«Οι κραυγές «δεν φταίω εγώ, αυτός ήταν σκράπας», αναστάτωσαν τη φιλήσυχη γειτονιά των Αμπελοκήπων που φιλοξενεί το 2ο Πειραματικό – Πρώην 10ο Πολυκλαδικό Λύκειο, από το οποίο ως γνωστόν αποφοίτησε ο Αλέξης Τσίπρας.
Πνιγμένος από ντροπή, ο 55χρονος δάσκαλος Γεωγραφίας Κ.Π., κραυγάζοντας εκτός εαυτού, ανέβηκε στην ταράτσα όπου παραμένει μέχρι αυτή τη στιγμή και απειλεί να πηδήξει, ενώ πλήθος κόσμου έχει μαζευτεί από κάτω και προσπαθεί να τον μεταπείσει.
Ανάμεσα στα αιτήματά του άτυχου δασκάλου, είναι να έρθει στο σημείο η δασκάλα Αγγλικών του Πρωθυπουργού για να μιλήσει για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κι εκείνη μαζί του, δυσκολίες που την είχαν φέρει κι αυτή παλιότερα στο χείλος της ταράτσας.
Ο Αλέξης Τσίπρας, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη Λέσβο, ενημέρωσε πως σταματά την περιοδεία του και θα επιστρέψει στην Αθήνα, χωρίς να περάσει ούτε από την Κέα, ούτε από τη Τζιά, που ήταν οι επόμενοι σταθμοί του ταξιδιού του.»
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Από to Protagon.gr

Δείτε επίσης...

0 σχόλια στο άρθρο “Απόπειρα αυτοκτονίας του καθηγητή Γεωγραφίας του Πρωθυπουργού.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kiparissia

Partly Cloudy
Humidity: 82
Wind: 0 km/h
13 °C
8 17
24 Mar 2016
4 16
25 Mar 2016