Τα νέα της Κυπαρισσίας κι όχι μόνο, έγκυρα και έγκαιρα!

ΚΡΙΣΗ…..ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΡΙΣΗ…

KyparissiaNews.Gr-Krisi_me_pianei_krisi_Kyriakos_Panopoulos
Φώτο: Taklin.gr - Από τον αγώνα μπαράζ: Σπάρτη Α.Ε - Α.Ο. Κυπαρισσίας

Με έναν απόλυτα αντιπροσωπευτικό (των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων του Α.Ο.Κ) γραπτό λόγο, ο ανατρεπτικός και ρομαντικός, φίλος Κυριάκος Πανόπουλος μεταφέρει στις οθόνες μας την κατάσταση που επικρατεί στην ψυχοσύνθεση των απανταχού «ΑΟΚ τσίδων» αλλά και στις τάξεις του επίσημου Α.Ο.Κ, στην «Ανοιχτή Ομάδα Φίλων του Αθλητικού Ομίλου Κυπαρισσίας» στο facebook.
Παραθέτουμε αυτούσια την σκέψη του καθώς όχι απλά μας εκφράζει αλλά δεν θα μπορούσαμε να γράψουμε κάτι πιο περιεκτικό και πλήρες.
“Καλησπέρα ΑΟΚάκια ! Διάλεξα τους στίχους του συμπαθούς αοιδού Νίκου Μακρόπουλου για να ξεκινήσω αφού η λέξη κρίση είναι αυτή που περιγράφει τα όσα ακολούθησαν το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με τον Πανθουριακό. Μιά κρίση που είναι πρωτίστως αγωνιστική αλλά έχει αρχίσει να διαχέεται σ’ όλο το σωματείο, από την διοίκηση μέχρι τον τελευταίο οπαδό, αφού, κακά τα ψέματα, υπάρχει παντού μεγάλη απογοήτευση και δυσπιστία για το αν η ομάδα μπορεί να εκπληρώσει τους φετινούς της στόχους.
Αυτό που κυρίως έχει προκαλέσει απογοήτευση δεν είναι αυτά καθαυτά τα αποτελέσματα, άλλωστε ο ΑΟΚ παραμένει αήττητος σε πρωτάθλημα και κύπελλο και στην τελική, μπάλα είναι, θα κάνεις και την γκέλα. Αυτό που προκαλεί απογοήτευση είναι πως παρότι η ομάδα κράτησε τον κορμό της και ενισχύθηκε κιόλας, δεν εντυπωσιάζει. Ακόμα και στα παιχνίδια που είναι καλύτερη από τον αντίπαλο πετάει ολόκληρα ημίχρονα δείχνοντας έναν αδικαιολόγητο εφησυχασμό και αφυπνίζεται μόνο όταν πιεστεί. Έεεε αυτό μερικές φορές, όπως προχθές με την Θουρία, δεν είναι αρκετό. Αφήστε δε και την δεδομένη δυσκολία που αντιμετωπίζει ο Φρούσος στην διαχείριση του υλικού που διαθέτει παρότι είναι από τα ποιοτικότερα και ευάριθμα της κατηγορίας αλλά και κάποια καλοκαιρινά λάθη με κυριότερο το γεγονός ότι καθυστερήσαμε πολύ στην πρόσληψη γυμναστή.
Όσο για την δυσπιστία που πλέον εκφράζεται ανοιχτά από πολλούς εξ αυτών που πονάνε την ομάδα για το αν όντως μπορούμε να πάρουμε το φετινό πρωτάθλημα, αυτή ξεκινά από το γεγονός ότι πλέον είμαστε στο -4 από ΔΥΟ ομάδες και οι οποίες πάνε με σπασμένα φρένα.
Αυτή είναι η κατάσταση την δεδομένη στιγμή και είναι εν μέρει δικαιολογημένο το σοκ που έχουμε υποστεί αφού τα τελευταία χρόνια δεν ήμασταν συνηθισμένοι στο να ξεκινάμε την χρονιά με την πλάτη στον τοίχο. ΟΜΩΣ……όμως το ποδόσφαιρο τα ‘χει αυτά, και τις κρίσεις και τις απογοητεύσεις. Το θέμα είναι πως η κρίση μπορεί να αποδειχθεί θετικός καταλύτης και ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ….!!! Η διοίκηση δείχνει να έχει εμπιστοσύνη σε Φρούσο και αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές έχουν πλέον αντιληφθεί την δυσκολία της κατάστασης αλλά και τις απαιτήσεις που έχει ο κόσμος του ΑΟΚ.
Όποτε η γνώμη μου είναι πως η ομάδα πρέπει να υποστηριχθεί από τον κόσμο της, ειδικά σ’ αυτή την δύσκολη κατάσταση και ειδικά στα τρία κρίσιμα παιχνίδια που μεσολαβούν μέχρι τα ντέρμπυ (Φαραί εντός, Σπερχογεία εντός, Αρφαρά εκτός). Τώρα είναι η ώρα για συσπείρωση, πάθος, αφοσίωση….τόσο εντός γηπέδου για βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας όσο και στην κερκίδα όπου θα πρέπει να σταματήσει η όποια μεταξύ μας γκρίνια και φαγωμάρα γιατί……ΌΛΟΙ ΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ….!!!
* Επέλεξα να συνδυάσω την ανάρτηση μου με μιά φωτό από το περσινό παιχνίδι στην Σπάρτη την ώρα που πανηγυρίζουμε το γκολ του Θεοδωρακόπουλου. Και την επέλεξα ως καμπανάκι αφύπνισης αφού εάν θέλουμε να ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές αυτή είναι η στιγμή της αλήθεια”

Δείτε επίσης...

0 σχόλια στο άρθρο “ΚΡΙΣΗ…..ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΡΙΣΗ…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kiparissia

Partly Cloudy
Humidity: 82
Wind: 0 km/h
13 °C
8 17
24 Mar 2016
4 16
25 Mar 2016