Τα νέα της Κυπαρισσίας κι όχι μόνο, έγκυρα και έγκαιρα!

Προσλήψεις εποχικών στον Δήμο Τριφυλίας

KyparissiaNews.Gr_deyat

Σε προσλήψεις εποχικού προσωπικού προχώρησε ο Δήμος Τριφυλίας τις προηγούμενες μέρες.
Συγκεκριμένα οι προσλήψεις αφορούν τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ, (ΣΟΧ1/2015 και ΣΟΧ2/2015) για λογαριασμό του φορέα «Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Αθλητισμού» του Δήμου και πρόκειται για προσωπικό που θα καλύψει τα υπάρχοντα κενά στους παιδικούς σταθμούς Κοπανακίου, Κυπαρισσίας, Φιλιατρών και Γαργαλιάνων καθώς και στο Κ.Α.Π.Η Φιλιατρών.
Συγκεκριμένα με την ΣΟΧ1/2015 ο Φορέας προσέλαβε οκτώ (8) άτομα: 2 ΤΕ Βρεφονηπιοκομίας, 2 ΔΕ μαγείρων, 3ΥΕ βοηθητικών εργασιών και 1 ΔΕ βοηθός βρεφονηπιοκόμου και με την ΣΟΧ/2015 άλλα τρία (3) :1ΤΕ βρεφονηπιοκομίας, 1ΤΕ νοσηλευτικής, 1ΥΕ οικιακή βοηθός, για τις ανάγκες τόσο των Παιδικών Σταθμών όσο και του ΚΑΠΗ που εδρεύουν στον Δήμο Τριφυλίας.
Επιπρόσθετα προσελήφθησαν τέσσερις (4) καθηγητές Φυσικής Αγωγής, στο πλαίσιο του προγράμματος «Άθληση για όλους» στον Δήμο Τριφυλίας.
Σε σχετικό δελτίο τύπου που διένειμε στα ΜΜΕ ο «Φορέας» τονίζει ότι γίνονται προσπάθειες για κάλυψη περισσότερων θέσεων μέσω του προγράμματος ΑΤΛΑΣ, δηλαδή μέσω προσφοράς πρακτικής άσκησης σε φοιτητές, ώστε να επιτευχθεί βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους Παιδικούς Σταθμούς αλλά και στην εξυπηρέτηση των πολιτών

Δείτε επίσης...

0 σχόλια στο άρθρο “Προσλήψεις εποχικών στον Δήμο Τριφυλίας”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kiparissia

Partly Cloudy
Humidity: 82
Wind: 0 km/h
13 °C
8 17
24 Mar 2016
4 16
25 Mar 2016