Τα νέα της Κυπαρισσίας κι όχι μόνο, έγκυρα και έγκαιρα!

Α.Ο.Κ: Οργή της Διοίκησης για τον Αλεξέα

KyparissiaNews.Gr - AOK_LOGO_ 1952.900pxl

Εξοργισμένα είναι τα μέλη της Διοίκησης του πρώτου συλλόγου της πόλης μας.
Η Διοίκηση του Α.Ο. Κυπαρισσίας, με αφορμή την εξέλιξη του χθεσινού ντέρμπι με τον Τσικλητήρα Πύλου και την αντιμετώπιση που έτυχε από τον διαιτητή του αγώνα κ. Αλεξέα εξέδωσε οργισμένη ανακοίνωση, καταγγέλλοντας κέντρα που θέλουν τον Α.Ο.Κ να αγωνίζεται στα ντέρμπι χωρίς βασικούς του ποδοσφαιριστές, να αλλοιώνεται το αποτέλεσμα των αγώνων, με κάρτες «φαντάσματα» και ανύπαρκτα φάουλ και οφσάιντ.
Τέλος καθιστά σαφές προς κάθε κατεύθυνση πως οι πρακτικές αυτές κάθε άλλο παρά αποθαρρύνουν την Διοίκηση της πιο οργανωμένης ομάδας του πρωταθλήματος, και με περισσότερο πείσμα και πάθος, διαβεβαιώνουν πως στο τέλος, πάλι μπροστά τους θα βρουν τους πρωταθλητές.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:
«Η υπομονή τελείωσε! Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι κανείς δε θέλει τον ΑΟΚ ξανά πρωταθλητή! Και οι τυφλοί πλέον βλέπουν μια άνευ προηγουμένου, ειδεχθή και πέρα για πέρα εχθρική διαιτησία κατά της πρωταθλήτριας ομάδος μας, που έχει γίνει στόχος σε ένα οργανωμένο έγκλημα, το οποίο συντελείται αδιαλείπτως σε κάθε αγωνιστική!
Είναι ντροπή και αίσχος να αμαυρώνεται η αξιέπαινη προσπάθεια ο ιδρώτας και «το αίμα» κάποιων ανθρώπων, όταν χρησιμοποιούνται τόσο αθέμιτα μέσα για να κάμψουν την αντίσταση ενός σωματείου πρότυπου για το Νομό, που κάθε χρόνο μεγαλώνει τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά, όσο και αν αυτό δεν αρέσει στους ανταγωνιστές του.
Παρατηρούμε εμβρόντητοι να μας κόβουν παίχτες και βαθμούς σε όλα τα κομβικά σημεία ενός πρωταθλήματος όπου τίποτε δε λειτουργεί αξιοκρατικά.
Είναι λυπηρό να βλέπουμε ανθρώπους, εκπρόσωπους του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου, να μην σέβονται μια ομάδα που πριν λίγους μήνες εκπροσώπησε τη ποδοσφαιρική Μεσσηνία με περίσσια αξιοπρέπεια .
Στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα πως δεν είμαστε διατεθειμένοι να τα παρατήσουμε. Ούτε οι κόκκινες κάρτες θα μας εμποδίσουν, ούτε τα στοχευμένα σφυρίγματα των οποίων γινόμαστε αποδέκτες.
Η αντιμετώπιση που συναντά η ομάδα μας, γεμίζει θλίψη όχι μόνο εμάς σαν μέλη του Δ.Σ αλλά και όλους όσοι συρρέουν τα Σαββατοκύριακα στο γήπεδο να παρακολουθήσουν κάθε παιχνίδι με την προσμονή, το αποτέλεσμα να κρίνεται εντός των τεσσάρων γραμμών.
Διαιτησίες σαν την χθεσινή μπολιάζει τις ψυχές μας με ένα τεράστιο, απερίφραστο πείσμα γιατί είναι οι ίδιοι που στο τέλος της σεζόν θα μας βρουν -ξανά- μπροστά τους!»

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δείτε επίσης...

0 σχόλια στο άρθρο “Α.Ο.Κ: Οργή της Διοίκησης για τον Αλεξέα”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kiparissia

Partly Cloudy
Humidity: 82
Wind: 0 km/h
13 °C
8 17
24 Mar 2016
4 16
25 Mar 2016