Τα νέα της Κυπαρισσίας κι όχι μόνο, έγκυρα και έγκαιρα!

«Κατέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας»… με την όπισθεν!

KyparissiaNews.Gr_Agia_Triada

Μια κολώνα της ΔΕΗ έδωσε τέλος στην ξέφρενη πορεία ενός οχήματος που σήμερα το πρωί, «κατέβηκε» τα σκαλιά που οδηγούν από την πλατεία της Άνω Πόλης στην Αγία Τριάδα.
Έχουμε δει αυτά τα σκαλιά να τα ανεβοκατεβαίνουν νεαρά νεόνυμφα ζευγάρια αλλά σήμερα όσοι βρέθηκαν στην Άνω πόλη είδαν και ένα αυτοκίνητο να κατεβαίνει και μάλιστα με την όπισθεν.
Ήταν λίγη ώρα μετά το πέρας της θείας λειτουργίας όταν ο οδηγός του οχήματος, προφανώς στην προσπάθειά του να κάνει αναστροφή στο πλάτωμα που βρίσκεται έξω από την καγκελόπορτα της εκκλησίας, έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να αρχίσει να κατεβαίνει τα σκαλιά του καλντεριμιού.
Για καλή του τύχη, αν μπορούμε να πούμε ότι είχε καλή τύχη, το αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε μια κολώνα της ΔΕΗ που βρίσκεται απέναντι από το τέλος του καλντεριμιού και ευτυχώς δεν προσέκρουσε στον παρακείμενο μαντρότοιχο καθώς ίσως και να μην ήταν ικανός να σταματήσει την πορεία του αυτοκινήτου.
Ωστόσο, τύχη βουνό είχαν σίγουρα οι δεκάδες πιστοί που λίγη ώρα νωρίτερα, κατεβαίνοντας τις σκάλες αυτές αναχωρούσαν από τον Ιερό Ναό μετά το πέρας της θείας λειτουργίας.
Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της πόλης μας για προληπτικό έλεγχο.

Δείτε επίσης...

0 σχόλια στο άρθρο “«Κατέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας»… με την όπισθεν!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kiparissia

Partly Cloudy
Humidity: 82
Wind: 0 km/h
13 °C
8 17
24 Mar 2016
4 16
25 Mar 2016