Τα νέα της Κυπαρισσίας κι όχι μόνο, έγκυρα και έγκαιρα!

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Καλαμάτας οι βομβιστές της ΤτΕ

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Καλαμάτας κρατούνται πέντε άτομα, ένας 52χρονος από την Μεσσηνιακή πρωτεύουσα και τέσσερις με καταγωγή από την Δράμα καθώς είναι αυτοί οι οποίοι φέρονται να ευθύνονται για την τοποθέτηση του εκρηκτικού μηχανισμού έξω από το υποκατάστημα της Τράπεζας της Ελλάδος που βρίσκεται στην οδό Αριστομένους στο κέντρο της Καλαμάτας.
Η άντρες του τμήματος ασφαλείας Καλαμάτας σε συνεργασία με τις υπηρεσίες της Λακωνίας έφτασαν στα πέντε αυτά άτομα καθώς μετά την βομβιστική επίθεση, φέρονται να προξένησαν ζημιές επίσης με εκρηκτικά και στο άγαλμα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στην είσοδο προς την καστροπολιτεία στον Μυστρά. Έτσι ενεπλάκησαν και οι αστυνομικές δυνάμεις Λακωνίας στην έρευνα για τον εντοπισμό των βομβιστών ενώ κοινό στοιχείο των δύο περιστατικών είναι το Δελφικό «Ε» που βρέθηκε τόσο στο άγαλμα του Κ. Παλαιολόγου όσο και στον μαντρότοιχο της Τράπεζας της Ελλάδος.
Οι πέντε άντρες αρχικά προσήχθησαν ως ύποπτοι ενώ από τα στοιχεία που έφτασαν από την Λακωνία ήταν αρκετά για να συνδεθούν και με τα δύο περιστατικά και τελικά να συλληφθούν.
Η ασφάλεια Καλαμάτας εξετάζει τους λόγους που έφεραν τους τέσσερις Δραμινούς στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα ενώ για τον 52χρονο Μεσσήνιο αποδείχτηκε πως δεν έχει απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν.

Δείτε επίσης...

0 σχόλια στο άρθρο “Στην Αστυνομική Διεύθυνση Καλαμάτας οι βομβιστές της ΤτΕ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kiparissia

Partly Cloudy
Humidity: 82
Wind: 0 km/h
13 °C
8 17
24 Mar 2016
4 16
25 Mar 2016